Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes

Nu är den här!

6 mar , 2016, 21.10 Jenna Matintupa

 

Och då menar jag inte bebben utan ungens vrålåk! Som jag skrivit tidigare valde vi efter inte så många om och men en Brio Smile i helsvart. Färg är kanske som ni märkt inte riktigt min grej och killen sade att han inte brydde sig speciellt mycket om färgen så fick välja det jag ville. Så det blev förstås svart.

SAMSUNG CSC

Förutom själva chassin och liggdelen kom det förstås med en sittdel och så köpte vi Brio Primo-babyskyddet med en bas till men det åkte direkt ner i källaren. Köpte också ett barnvagnsdraperi från Färg & Form i, suprise suprise, svart. Matchade perfekt till vagnen! Gillar mönstret jätte mycket och har det redan på flera grejer. Hur som helst, är väldigt nöjd med allt!

SAMSUNG CSC

Filten som jag tänkt för vagn- och bilåkande kommer från Lindex och Diinglisen har ni ju sett förut. Så nu väntar vagnen bara på en inneboende och den kan komma precis när som helst enligt läkaren.

Vi hoppas förstås att hen stannar inne i några veckor ännu för både bebbens (och vår!) skull. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *