Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Föräldralivet

Min första morsdag

8 maj , 2016, 22.53 Jenna Matintupa

 

Nu börjar min första morsdag lida mot sitt slut. Vi har mest haft en lugn dag eftersom vi hade besök torsdag till lördag av mina föräldrar och som alltid efter intensiva besök så är man ganska trött.

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Så vi började dagen med att sova till 11:30 (dock hade vi matning både klockan fyra och halv åtta, plus att hon väckte mig två och sex…), jag fick duscha i lugn och ro och så åt vi frukost varvat med serier och amning i någon timme. Lite efter 15 åkte vi in till stan och promenerade längs stranden och runt om i stan i det fina vädret. Fikade och sedan åkte vi hem igen.

Nu har vi käkat en sen middag, badat Agnes (hon äääälskar det!) och ska äta Ben & Jerrys bara Agnes somnar så jag kan lägga ner henne en stund. Hennes rytm blev lite råddig av sovmorgonen och dagens program så hon är lite upp och ner. Blir spännande att se hur natten blir!

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Det var min första morsdag i ett nötskal. Jag har firat den på bästa sätt: med min lilla familj. Så sjukt ändå att vi faktiskt är en familj med ett litet barn som är bara vårt. Världens gulligaste lilla individ som har sin pappas fötter, sin mammas tålamod och långa vackra ögonfransar. Jag är så tacksam att jag får vara hennes mamma! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *