Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Till Agnes

Agnes rum i det nya hemmet

11 jun , 2016, 19.54 Jenna Matintupa

 

Jag hann ju inreda ett hörn åt Agnes redan i förra lägenheten, men så ganska kort efter det hittade vi en ny lägenhet och flyttade gjorde vi ju när Agnes var lite på en vecka, så hon hann aldrig riktigt testa sitt hörn (här hittar ni inlägget om det!). Hittills har Agnes säng stått i vårt sovrum och arbetsrummet har fungerat mest som just arbetsrum och ibland också gästrum. Men nu har vi fixat om lite så att Agnes har fått ett eget rum i och med att vi försöker få henne att sova där.

Så nu ska ni få ta en titt i hennes rum!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så här ser rummet ut i sin helhet. På ena sidan står skrivbord med datorer, printer och en fåtölj och på andra sidan Agnes säng, en påse med hennes leksaker och byrån med hennes kläder.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sängen och byrån är samma som tidigare, papperspåsen beställde jag för ett tag sedan och kommer från Tellkiddo/Jollyroom. Girlangen har jag köpt på papershop på fredriksgatan och allt på byrån är saker vi haft tidigare, förutom vimpeln som är en present av min kompis och Londonbilarna köpt i London.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Fåtöljen har flyttat från vardagsrummet så jag ska kunna sitta och amma i rummet när jag nartar, planschen kommer från någon liten butik i Eira som jag inte kommer ihåg vad den heter, den vita kudden har min duktiga kompis Ida gjort och kländerna är från H&M respektive Mini Rodini.

Vill ni se mer bilder från lägenheten så kolla in min andra blogg här, där hittar ni en rundtur i vårt hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *