Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Helgen som regnade bort

19 jun , 2016, 18.33 Jenna Matintupa

 

Tack för alla fina kommentarer och tips på amningsinlägget! Skönt att höra att man inte är ensam i det. Ändå konstigt att man sällan pratar om problemet? Svårigheter med amning pratar man ofta om, men aldrig om att ha för mycket mjölk. Det måst vi få ändring på!

image

Nå väl, den här helgen har så gott som regnat bort. Så vi har spenderat tid mest inne. I fredags hade vi besök av Agnes kusin och sedan körde vi all in med fredagsmys. Agnes och jag matchade också finfint med somrigt gult, hihi!

Igår stormade det så vi bestämde oss för att inte gå ut alls så var hela dagen inne, Agnes och jag sov två timmar på dagen, spelade musik för Agnes (Veronica Maggio var en favorit, hon är verkligen sin mammas dotter!) och gjorde god middag. Sedan bestämde Agnes sig för att inte somna och vi varvade att bära och mata henne till halv två när hon äntligen somnade.

Så idag har en viss tjej varit väääldigt trött. Hon vaknade först sju och sedan tio och nu har hon sovit så gott som hela dagen. Så jag har testat på att göra pom poms till dopet (gick helt okej så några hamnade på väggen i Agnes rum), tagit en promenad till äpplet för att köpa mera silkespapper och mer av den ljuvliga glassen yollibox och tittat på GoT. Medan hon slumrat sött. Får se om nästa nattsömn är förstörd nu också..

Nu ska jag göra klart maten så kanske vi hinner äta medan hon sover. Ha en mysig söndagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *