Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Föräldralivet

En barnfri kväll

9 jul , 2016, 23.03 Jenna Matintupa

 

Här är det lite tyst för föräldrarna i detta hushåll är nämligen ute på fest för första gången. Ungen är lämnad hos farmor och farfar och vi firar vänner som förlovat sig. Så jag har fått dra på klackarna, ögonskugga och klänning som inte (!!) är amningsvänlig.

image

Återkommer imorgon med rapport!

2 kommentarer

  1. Roligt att ni kan ha barnvakt och komma iväg på fest! Ni kanske skulle försöka boka farmor och farfar på regelbunden basis? 😉 Det blir ju så intensivt med bebis, lätt att glömma varandra. Vi ska försöka få till det till hösten, hoppas det håller 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *