Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Mammagrupp i huvudstadsregionen

26 jul , 2016, 22.37 Jenna Matintupa

 

Tänkte jag skulle ta tag i en sak som jag funderat på ett bra tag. Nämligen en mammagrupp! Som ni som varit/är föräldralediga vet så behöver man nu som då umgås med andra i samma situation. Någon man kan prata bajsblöjor och sömnrutiner med. Och vad är då bättre än att göra det tillsammans med ett gäng andra föräldralediga?

Jag tänkte att man skulle kunna träffas första gången i slutet av augusti eller början av september. Så råkar du vara föräldraledig (eller kommer att bli snart), bor i huvudstadsregionen och har lust att hänga med ett gäng andra föräldralediga? Det har ingen skillnad om du är 20, 35 eller 42, ålder har ingen betydelse.

mamagruppbid

Ibland behöver man umgås med andra föräldrar så kom med och sörpla kaffe, luncha eller bara hänga. Få en paus från dagarna hemma. Jag är åtminstone i stort behov av det nu som då. Det skulle vara så roligt att vi skulle få ihop en grupp till hösten, hänga med lite andra mammor (och pappor).

Känner du att det här är något för dig? Kommentera här under så lägger jag till i facebookgruppen.

21 kommentarer

 1. Bettina Sundman skriver:

  Jag är intresserad av att komma med!😀 Låter jättekul även om det redan finns en del motsvarande grupper. Ifall du vill bjuda in mera folk och hitta annat program också startade jag senaste höst en FB-grupp för finlandssvenska föräldrar i huvudstadsregionen: https://www.facebook.com/groups/920076038029165/

 2. Daniela Strömsholm skriver:

  Jag vill gärna vara med i gruppen. Är inte mamma ännu men har BF i mitten av september.

 3. Nicolina Jåfs skriver:

  Det låter som en trevlig grupp, jag är intresserad😊
  Har bf i mitten av september.

 4. Camilla Lindberg skriver:

  Hej!
  Vi är intresserade av att komma med, dottern är nu 4 mån så lite umgänge skulle passa perfekt!

 5. Sara Lindqvist skriver:

  Hej! Jag och pojken (4mån) min kommer/deltar mer än gärna!! 🙂

 6. Julia Lupari skriver:

  Precis vad jag behöver. 😀 Vi har en son på snart 10 månader.

 7. Stefanie Hägg-Holmberg skriver:

  Låter skoj, kommer gärna med med vår pojke som nu är 2 månader

 8. Lotta Nerdrum-Beck skriver:

  Vi hänger oxå gärna med 🙂

 9. Ida Grönroos skriver:

  Så kul! Kommer så att behöva det här. Skickade förfrågan till gruppen 🙂

 10. Emma Murtonen skriver:

  Hej! Jag vill också gärna hänga på! Har BF 23.9. så mammalivet blir så småningom aktuellt även för mig 🙂

 11. Amanda skriver:

  Kommer gärna med med min snart 6 månaders flicka! 🙂

 12. Peggy Kusénius skriver:

  Hej, låter skoj ☺ Vi kommer gärna med Pollyanna som är fyra månader.

 13. Sofia skriver:

  Det låter som en kul idé! Jag kommer gärna med med min snart 7 månaders flicka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *