Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes

Frukostdukningen

11 Dec , 2016, 23.17 Jenna Matintupa

 

Agnes börjar bli riktigt stor nu. Och äntligen har hon börjat äta bättre. Frukt är det absolut godaste. När vi tar fram Ellas påsarna börjar hon vifta av iver. Sötpotatis däremot, det gillar hon inte alls. Att dricka vatten är också jätte roligt, även om det ofta rinner ut tillbaka. Nu äter hon ur det som råkar vara rent, men visst har hon lite egna muggar och tallrikar också. Just nu är de kanske inte så intressanta, men tänker att när hon blir äldre så kommer hon gilla när de har figurer och så.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Muggen kommer från Design Letters by Arne Jacobsen (köpt på Stockmann), tallriken från Done by Deer fick Agnes av mormor (köpt på Babystyle) och tutthållaren kommer från Cam Cam Copenhagen (köpt på Bebes i Kampen). 

Mamman har ju inget emot heller att hennes matattiraljer är stilrena och snygga. Så när jag såg att Design Letters hade kommit ut med muggar för kiddos på Stockmann var jag snabb att haffa piplocket. Dock passande den inte till Agnes A-mugg som hon hade hemma, så måste kila iväg och köpa rätt mugg också. Tallriken fick Agnes när hon blev sex månader av mormor, och passligt nog matchade den muggen perfekt. Det är ju väldigt viktigt att allt på frukostbordet matchar, ju…

Och ett tips på tutthållare som passar till gummituttarna. På Bebes i Kampen hittade jag äntligen tutthållare med tarra istället för ring. Har letat hur länge som helst efter det och jag var nära att ge upp. Men nu så! Livet stora problem alltså. Fast ibland ska man väl njuta av att de största problemen man har är att hitta en passande tutthållare. Det betyder väl att resten av livet är ganska bra för tillfället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *