Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vårrumban har bara börjat

18 mar , 2018, 11.25 Jenna Matintupa

 

Söndag och jag sitter uppkrupen i soffan med en kopp te och tidning på ipaden medan killen och Agnes är ute i parken och leker. Den här tiden på året är det himla mycket program, det är kusiners födelsedagar som avslöser varandra, igår var vi på två års kalas och idag är vankas det tre års kalas. Men innan det ska det fixas lunch, vi får gäster och alla personer i hushållet ska vara klara så vi kommer i tid (och hinner med bussen!). Så känns ju logiskt att jag ödslar tid i soffan, men när en nu får en lugn stund måste en passa på!

Paketen är iallafall paketerade och kläderna framplockade så lite förberedda är vi. Förresten så är jag så kär i min nya kalatea som kom med hem från Wild Things i fredags, den gör sig så fint i sovrummet. Älskar de mörkgröna och rosa (!) bladen. Plus att den är väldigt air purifying (svenska?) vilket en gillar.

Nu ska jag ta fram datorn och pilla på en skoluppgift medan jag ännu har tid och sen är det full rulle igen. Nästa lediga helg är iiii…. slutet av april. Så ruban har bara börjat. Hur kommer det sig att januari och februari är hur slöa som helst, och sen i mars är det fullt upp till typ juli? Skumt. Hur som helst, glad söndag!

En kommentar

  1. emzi skriver:

    Helt underbar den där kalatean 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *