Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

Lummigt, blommigt och drömmigt

29 maj , 2018, 15.38 Jenna Matintupa

 

Maj är riktigt snart slut och även denna månad kan jag skörda ett gäng med bilder från sparamappen. Bilderna speglar också precis som maj varit: lummigt, blommigt och framförallt drömmigt. Kan vara den bästa maj i mannaminne? Håller ni inte med? Hur som helst, vad har jag hittat på instagram då? Jo detta!

Ljuvliga Johanna Bradford med hennes nya elcykel (och kiddo och hund). Allt prat om elcyklar gör mig så himla sugen på att skaffa en egen. Fast citycyklarna i stan är nog min grej, så himla praktiskt när man kan bara lämna dem på ett ställe och inte behöva hålla ordning och så. Enda minuset att det finns inget ställe att lägga Agnes på. Men elcykel skulle inte vara helt tokigt heller. Eller åtminstone en cykel utan punktering (min har stått i förrådet med punktering i typ 4 år).

Okej min besatthet med rosa kostymer forsätter. Hur fin är inte denna från Rodebjer som Babba Riviera har på sig? När jag vinner på lotto ska jag köpa just den där (måste bara börja spela på lotto först..).

Jag har en idé om ett mysigt teepee tält/koja till Agnes på skären, och det är just något sånt här jag tänkt mig. Dock har vi inte så lummigt på skären, men havsmiljö kan också vara fint. Det här är från Annacates fina trädgård.

Ja, ingen missade väl brittiska prinsbröllopet för några veckor sen. Den här bilden dök upp ganska snabbt efteråt och jag tycker den är såå fin. Blommorna, grönskan och förstås Harry och Meghan. Målbild för vårt bröllop hehe. Bild från ELLE Sverige.

Mästare på instagramvänliga bilder, bästa Kaneli. Här läser hon vår nästa bokklubbsbok som jag så väntar på att få läsa. Färgmatchningen är också on point.

Härlig bild av Madeleine Petersson. Älskar Bobo Choses, märket som hennes dotter bär på bilden. Och så himla gulligt med träskorna. Vill typ ha exakt likadana själv!

Picknick är ju livet och Elsa Billgren är expert på att få till både bildvänliga och antagligen också livevänliga såna.

Mokkasin Sofia postade den här bilden från deras trädgård där de ätit födelsedagsfrukost. Om jag någonsin har ett egnahemshus så kommer stora äppelträd, syrenberså och utomhusfrukostar vara obligatoriskt.

Den här bilden av Of Emma vet jag inte ens hur jag hittat, men tyckte bara den var jättefin med färgerna, outfiten och blommorna. Borde också bege mig till någon blombutik för att fylla på balkongen lite. Det blir så varmt på vår så en del har redan torkat bort (också för att vi inte vattnat tillräckligt). Väldigt målbild på den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *