Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Sista veckan innan…

20 aug , 2018, 14.10 Jenna Matintupa

 

Vilken helg det blev! På lördag förmiddag överraskade mina fina vänner mig med möhippa. Eller överraskade och överraskade, jag hade räknat ut att de skulle komma men visste varken när hur eller vad. Det blev iallafall en alldeles strålande dag med massa roligt. Lovar att det ska få bli ett ordentligt inlägg så fort jag skrapat ihop lite mer bilder av alla.

Söndagen gick mest ut på att vara trött och hänga med de vänner som ännu var kvar i stan innan de åkte tillbaka hem. Och efter en sån helg var det förstås nästan omöjligt att få sömn igår (kan iof ha att göra med att jag tog en timmes nap mitt på dagen), så att vakna idag var inte det roligaste… Men ändå, forfarande varm i själen efter lördagen!

Källa.

Den här veckan blir intensiv med massa massa jobb, möten och förberedelser innan avfärd. Tanken är att vi ska ha två veckor semester före och efter bröllopet, men blir mer och mer osäker på om jag kommer få de att gå ihop. Så får väl passa in lite jobb här och var. Veckan efter bröllopet är ganska lugn som tur.

Idag hade jag tidigt väckning för att få iväg Agnes till dagis så jag skulle hinna iväg. Hade en intervju bokad på andra sidan stan. Ett sjukt intressant samtal och kanske den bästa intervjun till tidningen hittills! Ska bli roligt att gå igenom den imorgon. Nu jobbar jag snabbt här hemma innan jag ska iväg på nästa grej.

Imorgon, på onsdag och torsdag ska jag skriva varje non stop. Som sagt, mycket som ska vara klart den här veckan. Och så möten på det dessutom. Får väl packa på natten gissar jag.

På fredag så fort killen slutar sätter vi oss i bilen och kör till Österbotten. Jobba i bilen och underhålla Agnes blir väl bra tänker jag (optimist javisst!). På lördagen lämnar vi Agnes med farmor och farfar och ställer om för bröllop. Min kusin gifter sig så det blir stor fest hela dagen! Ska bli så roligt. Och på söndag ska vi säkert börja pyssla med bröllopsgrejer och fira min yngsta kusins födelsedag när vi ändå råkar vara i knutarna.

Och bara 12 dagar till bröllis! DET ÄR SNART.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *