Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Det var en gång ett bröllop

3 sep , 2018, 10.43 Jenna Matintupa

 

Ja, varför det ekat tomt här är väl ganska självklart. Hela förra veckan gick åt att fixa, vara på saker och vara krassliga. Sen kulminera veckan i det som vi väntat på i över ett år: Vårt bröllop! 

Och vilken dag det blev. Alla frågade hela veckan om vi var nervösa, stressade och så vidare. Visst var det pirrigt, men aldrig något annat. Allt gick som vi tänkt, alla moment rullade på som de skulle och vi var avslappnade och peppade. Lite regn fick vi, men sen avslutades kvällen i sol. Under kvällen fick vi otaliga gånger frågan ”hur känns det nu? Hur känns det att vara gifta?”

Så ja, hur känns det? Som före. Efter tio år är det redan lite som om vi varit gifta redan, men nu är det bara officiellt. Inte så mycket i vår relation förändras av vårt giftemål, men däremot fick vi en ljuvlig fest med alla våra närmaste att minnas tillbaka på. Den roligaste festen någonsin! Och det bästa var inte bara att få dansa in vårt äktenskap med varandra, utan också med alla de vi gillar mest!

Tack tack tack. Det blev precis som vi tänkt och hela dagen var VI. Från Metallica, Strövartåg i Hembygden och Harry Potter i kyrkan till dekorationerna, allt program under middagen och dansmaraton ända in på natten. Vårt bröllop var bäst!

Och förresten! En sak är ju faktist annorlunda. Nu för tiden får ni kalla mig Jenna Matintupa!

Alla bilder förutom den sista har jag lånat får vår hashtag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *