Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Jobbvecka och dejthelg

24 sep , 2018, 14.41 Jenna Matintupa

 

Möttes av två nya lappar på dagisdörren idag, löss och höstblåsor. Förra veckan var det halsfluss. Hösten är verkligen här med andra ord. Här sitter jag och redigerar texter med flunssigt huvud och försöker förbereda mig mentalt på eventuella fler sjukdomar. Alltså att ha barn på dagis, hoho. Helgen spenderade vi precis som planerat med att ta så lugnt som möjligt. Hade vänner över på lördag och spelade under klockan men annars gjorde vi mest ingenting. Agnes har varit lite grinig

Den här veckan är ganska lugn. Första korrekturläsningen av tidningen jag gör går av stapeln, en del roliga grejer kring bloggen som jag ska skriva. Och mycket bröllismaterial att beta igenom! Har även noll kvällsprogram inbokat för veckan, så varsågod om någon vill hänga!

Källa.

Men till helgen finns noll tid att hänga för då har vi bokat 100 % dejthelg. Vi fick en natt på St Georges, Exit Room och ett presentkort till Yesyesyes i bröllopspresent så vi bokad barnvakt för helgen och går all in. Dessutom fyller jag år nästa veckas tisdag (födelsedagsvecka!) så passar bra att fira min födelsedag lite i förväg. Väldigt väldigt pepp. Ska packa bara det allra snyggaste jag vet, kanske till och med boka in någon nice lunch när vi ändå håller på.

Mest av allt ser jag dock framemot hotellsäng. Och spa avdelningen! Och frukosten! Kanske bästa bröllopspresenten någonsin?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *