Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Oktober, min månad

2 okt , 2018, 13.55 Jenna Matintupa

 

Herregud snabbt september gick förbi. Känns som om hela månaden försvann i en dimma av bröllop, jobbstress och förkylningar. Allt har rusat förbi, och jag känner som om efter bröllopet har varit.. rörigt. Men nu börjar jag vara ute på andra sidan och livet börjar ordna upp sig. Eller iallafall min hjärna hehe.

Ny månad och oktober betyder massa nytt och roligt. Idag är det min födelsedag (!), igår skrev jag på ett kontrakt för ett nytt jobb som börjar nästa vecka (!!) och så bröllopsresa, fester och bokmässa. Inte många lediga stunder. Eller okej, en veckas semester blir ju i och för sig ganska mycket ledigt. Men hemma blir det andra bullar, både före och efter. Och ska jag verkligen ta tag i slutarbetet. Bara att hitta ämnet så är det väl att börja skriva. Typ.

höstigt helsingfors

fredagseftermiddag i Helsingfors

Igår var jag som sagt och skrev under alla papper för nya jobbet, fick nycklar och allt sånt. Lovar berätta mer imorgon. Käkade lunch med Mirre och efter ett varv på stan hem för att jobba. Efter några intensiva timmar och middag med familjen åkte jag vidare för bokklubb. Intensiv men mysig måndag.

Idag har jag jobbat hemifrån hela dagen. Har egentligen noll planer för idag. Agnes säger jag ska få en ”gult pesent” och så tänkte jag kanske göra någon god middag. Men annars inte så mycket. Känns ärligt lite lame för att vara en birthdaylover, men har helt enkelt inte haft tid att planera något. Nå, fick ju fira lite i helgen iallafall!

Resten av veckan ska jag jobba, träffa kompisar, hänga med familjen och antigen åka till Österbotten eller lämna hemma och gå på fest. Vi får se. Oktober är iallafall här, min månad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *