Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Helsingforsmarthornas nya informatör

3 okt , 2018, 14.26 Jenna Matintupa

 

Alltid lika spännande att börja ett inlägg som det här, vad ska jag börja med? Enda sedan augusti har jag väntat, väntat och väntat. Gått på intervju, gjort uppgift och gått på intervju igen. Väntar på besked och rykt till varje gång telefonen ringde.  Men så förra veckan fick jag äntligen det efterlängtade samtalet och i måndags skrev jag på kontrakt!

Läs mera här!

Så på måndag börjar jag nytt jobb som informatör på Helsingfors Svenska Marthaförening. Ska jobba med marknadsföring, some, kvinnokraft, hållbarhet och massa massa annat. Det ska bli SÅ roligt, och dessutom att kunna göra detta PLUS frilansa två dagar i veckan. Så det blir lite av allt! Längtar till nästa vecka och att få komma igång.

På måndag ska jag ta mina powerskor och börja ett nytt kapitel! Jee!

En kommentar

  1. emzi skriver:

    Grattis! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *