Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Ska en inte alltid avsluta året med en cliffhanger?

30 Dec , 2018, 13.53 Jenna Matintupa

 

Mellanrapport från mellandagarna. Här har det firats jul, kört skytteltrafik mellan alla möjliga platser och gjort mera på den här veckan än på hela hösten typ. Barnen har nu varit ut och lekt och jag har passat på att sitta och jobba, lyssna på podd och ta ikapp lite sånt som jag inte hunnit med (dvs läsa bloggar och blogga själv).

Har som mål att träffa så många som möjligt, men gud så jobbigt det är att hinna med alla. Visst har vi ändå lyckats helt okej, men det är verkligen svårt att få ihop det. Så det blir nu som det blir. Har ju som tur en vecka till med att hinna med några träffar till. Läsa bok har jag dock inte ännu kommit mig för. Eller jo! Tar tillbaka det, har faktiskt läst ut nästan hela av Liv Strömqvists Einsteins nya fru som jag fick. Samlade serier var ett vinnande koncept hehe. Men någon roman har jag inte hunnit med mer än som ljudbok, där jag lyssnat ut Alex Schulmans Bränn alla mina brev som var riktigt riktigt bra. Funkar bra innan en somnar.

Agnes har iallafall fått maxa häng med kusiner och mor- och farföräldrar. Och vi har faktiskt hunnit hänga lite med kompisar. Två kvällar med enbart vänner, spel och prat till sena natten. Sånt som annars inte händer så ofta. Och ännu väntar barnfritt nyår och en dejtdag med bio + middag som J fick i julklapp av mig. Så det maxar vi åtminstone!

Jag längtar faktiskt till det nya året. Hösten har varit tung, också roligt, men tung. Efter sommaren och bröllopet blev det pang bom vardag. Nytt jobb som har varit så givande och så roligt, men utöver det har resten varit.. ja. Har sovit mycket och även om anledningen har varit logisk så är det ändå inte roligt. Att inte ha någon ork. Story of my life är verkligen att ingenting blir så som jag tänker mig att det ska bli. Så också blev slutet av året. Okej kanske inte så förvånade den här gången men ändå.

Men snart är det 2019 och det blir ett minst sagt spännande år. Aldrig en lugn stund i familjen Matintupa. Och ja nästa år! Det ska ni snart få höra om… Några gissningar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *