Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Tre bilder från veckan

7 jun , 2019, 16.19 Jenna Matintupa

 

Plötsligt är det fredag och jag har absolut ingen aning hur det hände. Igår var det ju måndag, ungefär. Veckan har försvunnit i en svettpöl känns det som. Ni som var gravida förra sommaren, fattar inte hur ni fixade det. Jag ber till moder jord och alla världens gudar att dagarna ska bli lite svalare än så här. Jag är annars inget stort fan av värme och som preggo ännu mindre. Men ungefär nitton dagar tills babyn!

Just nu har jag lite packningspaus. I och för sig har idag antagligen bestått av mer pauser än packning, men fortsätter att försöka att inte ge mig själv dålig samvete över det. Dessutom är min hjärna så splittrad att så fort jag packar håller jag på med ungefär tre saker samtidigt. Kan gå från ett rum till ett annat och påbörja något nytt mitt i det jag gör. Blir spännande att packa upp allting i september, vem vet vad som finns i vilken låda… haha!

Lite läsning för att ha något att göra medan Agnes lekte/tittade på tv/gjorde saker. Egentligen läser jag allt från appen readly, men tyvärr finns inte Styleby där så passade på under veckoslutet när jag såg den i butik. Annars ett finfint nagellack som jag tror blir sommarens färg!

Agnes i onsdags när vi var ut i parken en stund under dagen. Så sjukt vad mycket de lär sig på dagis som en missar. Hon skulle visa hur en går med de små styltorna och gick helt felfritt. Jag var helt förbluffad. Visste inte att hon kunde det! Hon blir stor så himla snabbt. Och gissar det kommer kännas ännu mer påtagligt när babyn kommer. Åh saknar henne nu, men imorgon får jag som tur pussa på henne igen!

Jag är ju ingen lekparksmamma precis. Det är det 100 % tråkigaste med att vara förälder, att måste sitta vid sandlådskanten. Men what to do när barnet älskar sandlådan. Är inte speciellt bra på att anpassa mig för den miljön heller. Ljus klänning och sandaler är inte speciellt idealt, hehe. Men men, en kan ju inte vara perfekt. Här är dessutom en bild på den fina nagellacket. Ser väldigt rött ut på bild men i verkligheten är det mer rödceriserosa. Bra beskrivning. Verkligen.

Nu ska jag fortsätta fixa här hemma. Det finns fortfarande en hel del att göra och vill gärna komma iväg så fort som möjligt imorgon så mitt mål är att det mesta ska vara klart idag. Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *