Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Redo för veckoslut

27 sep , 2019, 17.06 Jenna Matintupa

 

Glad fredag! Vi har just kommit hem från några timmar i Iso Omena. Det har både slipats golv i trapphuset och borrats vid lägenheten mittemot så det var inte precis lugnt och stillsamt hemma. Så dels för att Alfons skulle få sova i lugn och ro och dels för att jag orkade inte hänga hemma gick vi dit.

De hade någon musikshowgrej i bibban som vi precis hann höra slutet av. Agnes var lika delar begeistrad som blyg. Men en hitt oavsett. Vårt egentliga mål var att låna böcker och det fick vi gjort iallafall. Sen gick vi vidare för att söka en ny jacka åt henne, äta lunch, leka lite i lekparken och till slut handla mat. Fyra timmar fick vi att gå och Alfons var nöjd i vagnen hela tiden så Agnes och jag fick lite egentid tillsammans.

Nu ska vi börja med middag. Vi är alla ganska trötta efter den här veckan så det ska bli skönt med fredag. Tortillas och idol står på schemat. Flashback till min egen barndom, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *