Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

När vi flyttade in i Villa Gyllenberg

22 okt , 2019, 09.35 Jenna Matintupa

 

För någon vecka sen hade bokklubben bokat in en fotografering! Vi tyckte det var dags för lite nya bilder och tänkte det passade att göra det nu. Så vi åkte till Villa Gyllenberg på Granö tillsammans med duktiga Sara Forsius.

Alla fick välja själva vad de skulle ha på sig, förutom att det inte fick vara något riktigt färgstarkt. Roligt nog lyckades vi färgkoda vår kläder och det som precis ut som om vi planerat, haha! Dessutom passade vi perfekt in i den fina miljön. Villa Gyllenberg är byggt på 30-talet och är ett konstnärshem med ett tillbyggt konstgalleri. Verkligen värt ett besök!

Bilderna blev sjukt snygga och det ska bli så roligt att se slutresultatet. Här ser ni lite bilder från dagen.

Är det ett blomsterarrangemang från 30/40-talet eller från 2019? Ingen vet men lika trendigt oavsett.

Alfons som förstås vad med sov igenom hela fotograferingen och så måste jag väcka honom för att han skulle få äta. Och träffa alla hehe. En sån liten stjärna han är alltså! Charmar alla göra han också.

Sen bar det hemåt igen. Höstigt och vackert. Som sagt, åk till Granö och Villa Gyllenberg. Perfekt helgutflykt!

En kommentar

  1. emzi skriver:

    Ser så fint ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *