Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Samarbeten,Vardagslivet

Helgblommor hem till dörren

11 mar , 2020, 14.47 Jenna Matintupa

 

I samarbete med The Floral Society.

Som många av er vet älskar jag blommor av olika slag och snittblommor något ofta finns hemma hos oss. The Floral Society är en tjänst där du får en bukett levererat till dig på torsdagar. De kombinerar ihop en bukett efter säsong med blommor som funkar tillsammans eller som flera små. Blommorna plockas precis innan leverans så de är så lite tid som möjligt tills de är i vasen hemma.

The Floral Society är relativt nytt, litet och lokalt företag. Jag tycker det är fint att tjänster som det här dyker upp, en vet att det finns mycket hjärta bakom varje bukett!

Den här kom i torsdag och är fortfarande hur fin som helst!
Agnes ville också ha en bukett i sitt rum så vi gjorde en mindre version åt henne.

Så här såg förra veckans bukett ut. Innehåller solidago, liljor, lejongap, stjärnlök och lisianthus. Blommorna levereras varje torsdag och en får ett textmeddelande på torsdag förmiddag om vilken tid som blommorna kommer leveras. Sedan kan du följa leveransen via en länk och antingen så plingar de på med dem, eller så lämnas de utanför dörren ifall en inte är hemma. De kommer dock torra så de kan inte ligga jättelänge. Sen är det bara att göra en eller flera buketter av blommorna! Det medföljer också med instruktioner hur blommorna ska tas om hand. Varje leverans kostar 29€ vilket känns som ett rimligt pris med tanke på hemleverans, allt jobb bakom och kvaliteten!

Om ni vill veta mer om tjänsten klicka in på hemsidan, eller så kan ni gå och titta på alla fina buketter på Instagram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *