Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Påskhälsningar

10 apr , 2020, 20.51 Jenna Matintupa

 

Jag tänkte titta in och säga hej. Sitter i Agnes rum, hon har nog redan somnat men orkar inte riktigt stiga upp härifrån ännu. Vi vaknar vid sju varje dag så den här tiden skulle jag säkert somna på fläcken om jag skulle lägga fast ögonen, men det gör jag förstås inte. Istället får en kämpa sig igenom. Även om påsken knappt börjat känns det som om vi firat påsk i en evighet redan. Men ett par dagar ännu! Och imorgon är ju den roligaste dagen med äggjakt och så är planen att vi ska klä ut barnen. Även om det inte är möjligt att gå och häxa någonstans hindrar inte från att klä ut dem till påskveckor. Så det ska vi självklart göra!

Men nu ska jag förbereda fredagssnacks och drink för om ett par minuter börjar bäst i test. Och då ska vi vara bänkade i soffan. Men här kommer iallafall lite påskbilder från de senaste dagarna. Glad påsk och hoppas ni får några fina dagar trots läget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *