Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Oktober är här

1 okt , 2020, 15.27 Jenna Matintupa

 

Sitter med snorig näsa, en kopp lapsangte och varm bondost tillsammans med plommonkompott jag gjorde igår. Jag har just slutat jobba och ska nu spendera veckoslutet med… ingeting. Fick förstås boka om morgondagens besök och bokade istället ett coronatest. Precis vad en vill göra på sin födelsedag… Hoppas att det är negativt, har inget annat symtom förutom snuva så.

Inte precis som jag ville spendera helgen. Får ju inte ens gå ut i väntan på resultat så får väl skriva väldigt specifika listor åt Johan vad han ska hämta från butiken. Pet nat, kantarellchips, Lakrids by Bülows salted caramel och någon god middag. Och blommor. Har ingen bukett här hemma och av någon anledning känns det mest deppigt. Att inte ens ha födelsedagsblommor. Har iallafall beställt det finaste tofflor som finns i födelsedagspresent idag, de kommer förhoppningsvis nästa vecka.

Några bilder från de senaste dagarna. Klippte håret i fredags och vips försvann en hel massa. Ganska skönt men ovant som vanligt när jag klipper av det. Några hastigare bilder på barnen från landet och så en artikel om mitt jobb i tisdagens husis. Dessa får avsluta september, en ganska trevlig månad ändå.

Nu ska jag börja städa här hemma och försöka få någon ordning. Födelsedag blir det trots stökigt hem, corona och snuva. Får väl försöka göra det bästa av detg trots det känns sugit just nu. Men jag är knappast enda som känt såhär i år. Vi har dessutom haft annat på gång som kastat mig i en känslomässig berg- och dalbana vilket gjort mig på ganska dåligt humör de senaste dagarna. Så oktober, hoppas du blir bättre än hur du startar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *