Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Agnes outfits,Alla inlägg,Vardagslivet

Höstveckans toppar

16 okt , 2020, 14.01 Jenna Matintupa

 

Hoppas ni har bra fredagsfeelis. Jag sitter och pausar en stund medan Alfons sover och Agnes tittar på tv. Borde egentligen vika undan den stora hög med tvätt som ligger och väntar men orkar inte riktigt ta tag i det ännu. Det får vänta en stund.

Efter frukosten gick vi ut i det ljuvliga höstvädret för att promenera till butiken. Agnes fick cykla och Alfons sitta i vagnen. Handlade en flaska Lambrusco och pizzaingredienser för ikväll kommer Johans brors familj över på pizzakväll. Barnen får leka av sig med kusinerna och vi får hänga med andra vuxna.

Det har varit en så ljuvlig höstvecka, även om jag börjar vara lite trött på vabbandet. Förhoppningsvis kan båda barnen vara på dagis nästa vecka för bli cray cray om vi forsätter så här ännu en vecka till. Behöver då ens fem minuters lugn och ro. Hjärnan hinner knappt vila just nu. Men som tur finns det frisk höstluft, fina blommor och barnen är ganska gulliga ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *