Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Graviditeten

Välkomna hit!

25 jan , 2016, 11.22 Jenna Matintupa

 

Hej och välkomna till min lilla blogg! Det är alltid lika spännande att starta en blogg, speciellt när den är något helt nytt. Annars bloggar jag på Ratata.fi men den här bloggen kommer vara lite annorlunda.

Den här kommer nämligen handla om den stora grejen som hela mitt liv kretsar kring just nu: Bebisen som växer och härjar i min mage! Nu är jag i vecka 31 (30+1) vilket alltså betyder att det inte är speciellt länge tills bebben ska titta ut. Det här mitt första barn vilket förstås gör det lite extra spännande, eftersom det är en helt ny resa som kommer börja. Eller resan började väl redan i somras när graviditetstestet visade gravid 1-2.

Vem är jag då? Jenna Vierinen, 22 år och hemma från Österbotten. Fast nu bor jag i Helsingfors tillsammans med min pojkvän där jag studerar till kulturproducent på Arcada. Utöver det jobbar jag som evenemangsansvarig på Ratata.fi och så frilansar jag som skribent lite nu som då. Jag är feminist (såklart!), älskar att argumentera och är väldigt intresserad av mode, litteratur och kultur. Allt detta är sånt som ni kommer få se lite av här i bloggen. Fast främst kommer det alltså handla om tankar kring föräldralivet, bebisar och hur en hanterar att bli någons mamma. Både spännande och skrämmande! 

Hoppas ni vill följa med, och om ni undrar något så tveka inte att fråga! Om ni känner att ni vill snoka lite på vad jag sysslat med tidigare kan ni klicka in er på min andra blogg jenna.ratata.fi.

Ha en fin fotsättning på dagen och vi hörs snart igen!

// Jenna

2 kommentarer

  1. Sannah N skriver:

    Heja heja! 😀

  2. TIDSTJUVEN skriver:

    Ska bli så kul att följa dig här också! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *