Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Graviditeten,Vardagslivet

Vardagslivet

4 mar , 2016, 12.14 Jenna Matintupa

 

Det har varit ganska mycket nu så har inte hunnit blogga så mycket som jag skulle vilja. Eller okej egentligen har det inte varit så mycket, men en är ju ganska trött så här i slutet av graviditeten. Har i alla fall massa inlägg på lager, måste bara ha ork att sitta med datorn så länge att jag kan skriva dem färdigt. Fast idag kom det en ny säsong av House of Cards så kan hända jag är lite distraherad ett tag framöver…

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Några bilder från de senaste veckorna. Ni kommer väl ihåg att kolla in på min vardagsblogg nu som då också? 

Just nu är livet som gravid så där halvtrevligt. Sover dåligt, har ont mellan benen mest hela tiden och sammandragningar av att gå typ två meter. Det som kretsar mest i mitt huvud nu är packning av bb-väskan, flytt och stress över skola och jobb. Jag funderar SÅ mycket på vad man ska ta med till sjukhuset, vad som verkligen behövs och fram för allt vad andra tagit med. Har dock bestämt att inte packa den riktigt riktigt ännu. Måste ju ha kvar något att göra till de sista veckorna när jag är ledig också.

Märker också att jag känner mig lite stressad när det kommer jobb och skola. Är så trött hela tiden och har just nu just och just energi att få dagen att gå, så det lämnar inte så mycket energi över till det andra. Konstaterade i helgen att det kanske finns en poäng i att man ska gå på mammaledig en månad i förväg. Nå, som tur är det inte mycket kvar nu. Fem föreläsningar på två veckor, några möten och lite jobb sedan kan jag slappna av.

Fast sedan har vi flytten. Vi kommer alltså flytta inom en väldigt snar framtid och just nu vet vi inte om det blir om två veckor eller om en månad och två veckor, vilket förstås är lite påfrestande. Vi springer på lägenhetsvisningar flera gånger i veckan men det är lite knepigt att söka en lägenhet när vi inte ens vet nä det blir av ännu.

Ja så hjärnan går lite på högvarv just nu. Förhoppningsvis kommer allt börja klarna snart (kommer säkert inte hända på flera veckor…), alla smärtor blir lite lättare (händer knappast heller) och att bebben kommer punktligt för har absolut inte tid med hen på utsidan före om en månad (mest troligt av allt ovan)!

2 kommentarer

  1. Cecilia skriver:

    Ta me läppomada! Får så härrans torra läppar av lustgas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *