Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Samarbeten,Till Agnes

Handgjorda barnvagnsmobiler

10 mar , 2016, 11.15 Jenna Matintupa

 

– Samarbete med Emma Ahlskog –

Jag har länge funderat på vad för mobil jag vill ha till vagnen, de flesta jag tittat på har varit antingen lite för plottriga eller inte riktigt min stil. Men så fick jag ett mail av Emma att hon börjar göra handgjorda mobiler till vagnen och de var precis sån som jag sökt efter! Det fanns olika färgkombinationer men jag föll för den med rosa, vitt och grått. Lite färg men ändå stilrent och enkelt.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om ni som jag gillade mobilerna så rekommenderar jag er att kolla in Emmas etsyshop som ni hittar här, eller maila henne på emma.ahlskog@gmail.com. Om ni inte hittar färger ni gillar så sade Emma att ni kan ta kontakt med henne och så anpassar hon enligt önskemål. Fint va?

Hoppas bebben gillar den lika mycket som jag gör!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *