Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Bajsblöjor och skrattljud

15 jul , 2016, 21.48 Jenna Matintupa

 

Här är vi inne i en riktigt semestervärld. Vi är fortfarande i Österbotten och lever kollektivliv på killens föräldars landställe. Agnes är nöjd för de finns alltid någon som kan underhålla och mamma är också nöjd för hon får vila lite.

Processed with VSCO with s2 preset

Det är så fascinerande att följa med henne nu. Hon växer så mycket. Vid förra veckans rådgivningsbesök vägde hon 5935 gram och var 59,8 cm lång. Inte konstigt att min rygg har börjat bråka, det är ingen lätt klimp jag går och skumpar.

Nu är det inte heller långt kvar tills hon svänger runt. Hon kämpar kämpar men är inte riktigt där ännu. Däremot snurra hon runt på rygg hela tiden. Åbäkar av sin filt. Att lämna henne på skötbordet för ens en sekund är nu helt uteslutet.

Annars är hon så ljuvlig nu, hon har nämligen börjat skratta massor. Bäst tycker hon om när man borrar ansiktet i magen eller halsgropen, då kiknar hon av skratt. Det mindre ljuvliga just nu är de cirka 10 bajsblöjor hon levererar per dag…

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Fast nu ligger det störst fokus på dopet. Det är nämligen dags för det nu på söndag. Vi håller tummarna för fint väder men just nu ser det inte speciellt lovande ut.. Nå lovar lägga upp lite bilder på söndag hur det sedan blev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *