Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Tre läsvärda blogginlägg

31 jul , 2016, 12.29 Jenna Matintupa

 

Vill först bara säga, vilken succé det blev med mammagruppen! Vi är nästan uppe i 30 medlemmar och initiativet till första träffen är redan taget, så roligt. Tänkt så snabbt man kan hitta människor i samma situation som en själv. Och om det ännu finns någon där ute som vill komma med så hittar ni gruppen här, det är bara att be att få komma med så accepterar jag. Ju fler desto bättre.

Här hemma hos oss händer inte så mycket för tillfället. Killen fick semester igår så nu väntar fyra veckor tillsammans med lilla familjen. På torsdag åker vi upp till Österbotten igen och sedan får vi se hur länge vi stannar. Men för det ska vi hinna med massa roligt här hemma. Hoppas bara det skulle bli lite svalare, för just nu vill jag vara mest inne eftersom det är alldeles för varmt att göra något. Nästa vecka har vi också rådgivning och det ska bli så spännande att se hur Agnes har växt, hon har börjat kännas så stor.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 Men jag tittade inte in hit för att svamla om massa olika saker, utan tänkte faktiskt tipsa om några bra blogginlägg jag läst på sistone. Barnrelaterade inlägg förstås. Så här nere kommer tre inlägg att läsa och begrunda denna söndag.

Ps. Om ni fortfarande är lässugna så rekommenderar jag att läsa (eller som jag, lyssna på den som ljudbok) Elaine Eksvärds bok Medan han lever. En av de bästa jag läst på länge!

Trevlig söndagsläsning. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *