Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Föräldralivet,Vardagslivet

Ung och vuxen på samma gång

3 okt , 2016, 00.08 Jenna Matintupa

 

Idag, 2 oktober, fyller jag år. 23. En ganska obetydlig ålder i sig. Inget speciellt med att fylla 23. Någon sade åt mig idag att det är ganska ungt, och det är så sant. Känner mig mycket äldre än 23. Kanske det är för att jag har barn, och när man fått barn är man (oftast) vuxen.

Med andra ord betyder det alltså att jag nu är vuxen. Men sedan är jag också bara 23, och det låter så ungt. Det går liksom inte riktigt ihop.

Processed with VSCO with t2 preset

Fast kanske man kan vara både ung och vuxen? Det tycker jag nog. Och det är ju ändå bara ord och begrepp. Inte något man behöver definiera sig med. Så jag tänker vara både ung, vuxen, och massa andra saker också. Och så är jag ju sassy since birth. Förstås!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *