Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Agnes outfits,Alla inlägg

Agnes outfits: höstmys

25 okt , 2016, 20.43 Jenna Matintupa

 

Har så mycket fint i Agnes garderob som jag vill visa er. Har förälskat mig i koftor och stickade plagg, tycker det passar perfekt till hösten och vinter när det blir lite kyligare. Både Lindex och Zara har urfina plagg just nu.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Agnes är lite mellan storlekar just nu, så blandar mellan 68, 74 och till och med någon enstaka 62:a. Hoppas 74 passar länge bara, för har så mycket fint i det. Okej inser nu att jag säger det om alla storlekar, men är verkligen så nöjd med hennes garderob. Det här ovan kommer från Lindex och är relativt nytt. Koftan och byxorna fick hon av mormor när hon sist var här och den vita bodyn har hon fått i gåva.

På tal om vita bodysar så minns jag att jag fick en kommentar under graviditeten om att vita bodys är typ det sämsta när man har en liten. De blir snabbt gula och förstörda. Hittills tycker jag inte det varit något problem att få kläder rena. Tvättar med vanligt tvättmedel i 60 grader och då blir allt oftast rent. Någon gång har det hänt att typ bajsfläckar inte går bort (men då har det berott på att de legat i tvättkorgen i typ en vecka..) men efter att ha kokat plaggen har de blivit rena igen.

Så ni alla gravida som får höra att ljusa plagg är big no no och det är helt onödigt att satsa på kvalitet för det blir ändå snabbt förstört: Screw them. Tvätta i 60 grader, koka om det behövs och köp sådant du tycker är fint!

2 kommentarer

  1. Jenny skriver:

    Sååå sant vad du säger om ljusa plagg! 🙂 Jag gillar också vita bodyn i kombination med tröjor, och jag tvättar t.o.m bara i 40 grader och ändå blir de rena.

  2. Jenny skriver:

    Tycker inte heller jag haft några problem med ljusa plagg, bajsfläckar har gått bort om jag genast sköljt och blötlagt det efter olyckan och sedan tvättat som vanligt. Tror bara det är en vit body som blivit förstörd. Tack för tipset om att koka dem, har inte hört om det förut, det kanske kunde fungera på nå matfläckar jag inte får bort… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *