Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Söndagslugnet

6 Nov , 2016, 20.32 Jenna Matintupa

 

Här har vi redan tagit kväll. Agnes somnade några minuter efter åtta. Eller egentligen somnade hon redan under kvällsgröten. Märkte att någon började vingla lite och så åkte ögonen fast några gånger. Så går det när man bara sovit en dagssömn på hela dagen. Ganska passande ändå att hon redan somnat, för då kan vi både se lite tv och gå i sängs tidigt = winwin.

I dag har vi haft en riktigt lugn och mysig dag. Natten var både superbra och superdålig. Superbra för Agnes som bara vaknade en gång och då somnade om i pappas famn utan bröst. Sedan sov hon i sin egen säng till klockan sju när hon ville ha bröst. En hel natt utan att äta, äntligen! För mig var det dock inte så roligt, vaknade och spydde mitt i natten. Vad det berodde på vet jag inte, men gallproblem kan vara ett alternativ. Får se om det är något återkommande eller bara var en tillfällighet. Killen var snäll och lät mig sova till halv tolv (med några besök av en bebis som skulle äta förstås) så efter det kändes det lite bättre.

Processed with VSCO with hb1 preset

På eftermiddagen kom min bästis/Agnes fadder hit och hängde medan killen åkte iväg på mässa. Vi drack glögg, åt saffransbullarna jag bakade i fredags och tittade på Harry Potter medan snön yrde utanför fönstret. Passande program när en är lite seg. Och mysigt också att Agnes fick mysa med sin fadder lite.

En skön söndag helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *