Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Working mama

20 Nov , 2016, 23.13 Jenna Matintupa

 

Ursäkta för tystnaden den här veckan. Jag har varit lite upptagen. I helgen var jag på Bloggalan i Vasa och jobbade så hela veckan har varit fullt med förberedelser inför det. Sedan att dessutom hinna hänga med familjen på kvällarna när jag egentligen behöver jobba (hinner inte göra så mycket på dagarna eftersom en viss dam gärna vill ha min fulla uppmärksamhet konstant) så har det inte lämnat mycket tid över till bloggandet.

SAMSUNG CSC

Ibland kan mina jobbdagar se ut så här: Klackar, massa glitter på ögonen och på scen inför hela finlandssvenska bloggeliten för att dela ut pris. Fast så glammigt som det låter är det inte, för där emellan stressade jag med att fota och hinna skicka bilderna vidare innan webbredaktionen åkte hem, mitt under själva programmet… Och före det stressade jag med att hinna amma innan jag skulle iväg och ställa i ordning vår monter. Gissa om jag var svettig när allt var färdigt och jag fick pusta ut. Men lite roligt hann jag också ha förstås. Och så klart blev det en del bebisprat, som det nu blir nu för tiden. Anna har en liten så är bara några dagar yngre än Agnes så det är alltid roligt att få prata ikapp med henne och vad som hänt med kidsen sedan sist.

Nu ska jag dock lägga bort datorn och packa upp det sista väskorna från helgen. Resten av familjen sover redan, och egentligen borde jag väl det också, men det är ganska skönt att sitta uppe när resten sover. Inte så ofta man får en lugn stund för sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *