Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Början på ett nytt år

1 jan , 2017, 23.39 Jenna Matintupa

 

Gott nytt år! Nu har jag äntligen fått ta kväll. Agnes sover (sekunder efter jag skrev den mening vaknade Agnes iof…), julen är bortstädad, väskorna uppackade och det enda som återstår är damsugning och vika tvätt. Men det får bli till en annan dag (och möjligtvis annan person hehe). Vi kom hem igen i fredags. Igår lämnade vi ungen med farmor och farfar och åkte in till stan för att fira nyår på tumis. Och idag har jag mest pysslat här hemma.

Imorgon börjar väl egentligen vardagen igen, men här har vi ännu semester en vecka framåt. Lite jobb ska jag ren börja se på men mest ska vi antagligen ta det lugnt och komma igång i vardagen. Min föräldraledighet tar faktist slut på fredag, så efter det är jag på vårdledigt. Tänkte skriva mer om årets planer, men det tar vi nästa vecka. Ska passa på att njuta lite till av att vara ledig.

I veckan tänkte jag iallafall visa lite julklappar som Agnes fick. Våra familjer skämde verkligen bort oss i år, och Agnes fick så mycket fint. Men som sagt, i veckan. Nu skall denna utmattade mamma sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *