Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Vårens ”stora” nyhet

15 jan , 2017, 23.07 Jenna Matintupa

 

Veckan är slut och den kan sammanfattas med ett ord: Trött. Även om vi är på den vinnande sidan med nätterna nu och de där vi är vakna en eller flera gånger är ganska få så är jag so obotligt trött. Kan ha att göra med att Agnes vaknar tidigt varje morgon och jag går och lägger mig för sent (som idag t.ex…) men också för att kroppen inte riktigt vant sig vid den här rytmen. Hoppas på att under nästa vecka ska det bli lite bättre. Annars vet jag inte var jag tar vägen (troligtvis ingenstans eftersom eh, har inga alternativ osv).

Annars då? För ni som läser min andra blogg, så är detta ingen nyhet, men tänkte jag kanske borde out:a det här också. I år är det kommunalval och jag kommer kandidera i Esbo. Har inte skrivit något om det här tidigare eftersom jag helt enkelt inte visste hur det kommer påverka den här bloggen. Stora mediehus (som KSF) tar inte ställning för någon viss kandidat/parti i valtider och detta blir ju då en liten konflikt i och med den här bloggen. Men nu har jag fått klarhet i det och en månad för valet, det vill säga 9 mars till 9 april, kommer den här bloggen inte uppdateras. Jag hamnar i valkarantän som det så fint heter vilket betyder att jag inte får skriva betalt innehåll för mediehuset, vilket den här bloggen är.

Så under den tiden får ni följa med mig på jenna.ratata.fi. Men före och efter det kommer Mama Bites Back självklart uppdateras som vanligt! Här kommer jag av dels ovannämnda skäl men också av den anledningen att jag tycker inte mitt föräldraskap och det faktum att jag ställer upp i kommunalvalet har så mycket med varandra att göra, inte skriva speciellt mycket om det hela. Utan här skriver jag om det som bloggen ska handla om: livet med Agnes och allt som rör det.

Så, frågor på det? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *