Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Agnes outfits,Alla inlägg

En hög med finfina bebekläder

19 jan , 2017, 18.17 Jenna Matintupa

 

I början av januari hämtade jag ut en hel hög med kläder åt Agnes som mamma och jag beställt från Zara. Fick en fråga på min andra blogg om jag kunde visa vad jag beställde, så här kommer nu ett inlägg med en hel hög urgulliga kiddokläder. Just nu är Zara helt klart favorit när det kommer till kläder åt Agnes, men ett råd om ni beställer därifrån: de flesta plagg är ganska små i storleken så om de står mellan två storlekar, ta den större!

Koftan är helt klart min favorit. Det gulligaste ever på Agnes just nu. Inte kanske så praktisk på en krypande unge, men ibland vinner finhet över funktion. De beiga byxorna har vi från förut i mörkgrå och i en mindre storlek, har använt de så mycket att jag måste köpa de i större storlek också. De ljusrosa har hon faktiskt också i mindre storlek, men gillar de så himla mycket så hon fick i en till storlek. De ribbade strumpbyxorna är jag så avis på, vill ha samma själv. Älskar färgen.

Minimaltröjan är väl ändå för cool? Randigt på små kiddos är så fint. Enkla strumpor i olika gråa nyanser, bra modell (tyvärr lätta att dra bort men det är väl alla strumpor för tillfället). Tre par byxor till. Det randiga var en positiv överraskning. Väldigt tjocka vilket passar perfekt nu då det är lite kallare. Gråa med stjärnor är perfekta mjuka tights när ungen härjar runt här hemma och de gråa stickade är de mjukaste byxor jag hittat hittills. De är lite stora ännu men kommer bli så fina i vår!

Till sist två tunnare tröjor. En supermjuk med svampar och glitter och en polo med broderi i nacken. Jag är så nöjd med allt vi beställde, de flesta är nu slutsålda men om ni gillade något så finns ännu de randiga byxorna, minimaltröjan och de ljusgråa ribbade byxorna kvar på rean!

Blus // Stickad tröja // Kofta // Stickad tröja // Leggings // Sneakers // Leggings // Jeans

Och när jag ännu håller på så måste jag ju förstås välja ut lite favoriter från vårnyheterna. Vill ha allt åt Agnes. Älskar framför allt bonjour-tröjan, sneakersen och blusen. Fast egentligen skulle jag väl helst ha de själv, synd att de inte finns i min storlek också…

En kommentar

  1. Petra L. skriver:

    Såååå söta grejer! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *