Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Ett år bakom oss

30 jan , 2017, 11.15 Jenna Matintupa

 

Nu är det inte Agnes som gått och blivit ett år, dit är det ännu två månader (okej, VA? insåg nu att hon blir ett år typ jättesnart?!?!?), utan den här bloggen! Den här tiden förra året slog vi upp de virituella portarna till mama bites back. Det känns nog mer som tusen år än bara ett futtigt.

Fast futtigt har de nog inte varit. Ganska stort egentligen. 

Den här lilla damen alltså. Mitt hjärta går sönder tusen gånger per dag över henne. Hon är det ljuvligaste som finns. Cool, gullig, kaxig och hysteriskt rolig. Hon förgyller våra dagar på ett helt otroligt sätt. För ett år sedan gick jag och väntade. Väntade och väntade och väntade. Vad vi väntade på hade vi ingen aning om. Visste bara att vi väntade på något. Eller någon.  Att det var detta lilla charmtroll som vi väntade på hade vi ingen aning om.

Den här bloggen har fått följa med genom allt som hänt sedan Agnes kom till världen, och den kommer få fortsätta på samma sätt. Just nu har jag en hel del att fixa, plus att mobilbloggningen strular (och det är så jag bloggar mest här) vilket har gjort att det varit lite tyst. Men efter den här veckan kommer jag att fortsätta som vanligt. Dock undrar jag, nu när har det gått ett år,

Vad är det ni vill läsa om? Något jag borde ändra på? Har ni några önskemål? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *