Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Ännu en söndagsrapport

5 feb , 2017, 21.07 Jenna Matintupa

 

Söndagsrapporten är tillbaka. I detta nu sitter jag och ser ut över vår extremt prydliga lägenhet (det har varit städhelg = fint hem). Agnes sover, killen sysslar med sitt och vi ska helt just ta kväll. Alltså se på något på tv.

Helgen var vår första lediga helg tillammans under 2017, så vi har passat på att maxa umgänget. Igår var vi på babysim, köpte lite nya växter, planterade om alla växter vi har i nya krukor (vi och vi, jag och Agnes gjorde inte så mycket på just den här punkten), åkte och kollade på möbler, skruvade ihop en blomhylla och möblerade om lite. Idag har vi försatt på fixar spåret. Städat det som lämnade från igår (hjälpte in till så mycket på den här punkten heller…), bakat vaniljbullar (denna skötte jag dock), shoppat nya kuddar och en ny löpare (skötte det här också hehe), haft besök och bjudit på middag, umgåtts.

Ganska bra saldo för helgen ändå? Runbergsdagen har vi inte firat speciellt mycket, Agnes som blev 10 månader firade vi inte heller speciellt mycket men några pussar har hon fått dagen till ära. I och för sig får hon massa pussar varje dag.

Nu har farmen börjat och även om jag stör mig extremt mycket på programmet så kan jag inte hålla mig från att kolla… Fast tror faktiskt jag ska gå i duschen och köra hemma spa lite istället. Det ger bättre feelis. Sen ska jag se på något riktigt riktigt bra, vad det blir får vi se. Hoppas ni har haft en lika mysig helg som vi, nu ska jag ta kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *