Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Första bebistiden

Att börja planera ett års kalas

11 feb , 2017, 19.30 Jenna Matintupa

 

Här om veckan skrev Anna om att hon börjat planera hennes lilla killes ett års dag, och då blev jag så inspirerad. Hur har jag inte tänkt på det? Det är inte allt för länge tills kiddo fyller år och lite kan man väl satsa när det är den första födelsedagen? Så en blev ju tvungen att kolla vad pinterest hade att bjuda på när det gäller ett års kalas.

källa.

Hittade faktiskt inte riktigt något som föll mig i smaken, och är lite för lat (och opysslig) för att gå all in på något tema, så blev för en gångs skull inte speciellt klokare av pinterest. Det här var vad jag hittade som föll mig i smaken. En 1-ballong ska jag åtminstone ha till ett års dagen, och melonpinnarna känns som en smart grej åt kidsen som kanske inte äter speciellt mycket kaka. Någon gullig krona eller liknande skulle jag gärna hitta åt Agnes också. Är inte mycket för rosetter och liknande men något gullig mjuk krona skulle inte vara helt fel.

Om ni har roliga tips eller trix som ni haft på era barnkalas får ni gärna tipsa. Nu blev jag så inspirerade att jag tror jag ska börja pyssla med inbjudningskort, hehe!

2 kommentarer

  1. C skriver:

    Melontårta hade vi åt barnen på sonens 1årskalas 🙂 dekorerade med massa frukter och bär, var väldigt populärt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *