Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vi är tillbaka!

10 apr , 2017, 16.35 Jenna Matintupa

 

Vips så har en månad gått, valkarantänen är över och vi är tillbaka igen. Sedan sist har en av oss gått från bebi till toddler, vi har varit på resa till Sverige, vi har haft en månad full med födelsedagskalas och en hel massa annat förstås. Vi har en ganska stor unge nu för tiden, ännu går hon inte men det är nog inte länge till det. Ja, så har jag slutat amma också. Som sagt, en himla massa har hänt på en månad.

Nu ska är det en kiddo som ska ha middag så det är bäst att jag skyndar mig innan hon börjar gnälla igen, ville bara titta in och meddela att vi är tillbaka som vanligt igen. Idag har inte varit den bästa av dagar tycker Agnes. Hon gallskrek hela vägen genom butiken när vi handlade OCH hela vägen hem. Plus ännu drygt femton minuter här hemma. Så att, jag hann bli lite svettig… Men men, nu är hon åtminstone nöjd. Återkommer senare i veckan!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *