Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

En hel helg på stan

7 maj , 2017, 21.02 Jenna Matintupa

 

Här är det söndagkväll vilket för oss betyder att Agnes gått och sova och vi sitter i soffan. Jag med datorn i famnen och killen kollar på nyheterna. Nio kommer Gåsmamman som vi ska se på, så före det ska jag vara färdig med mitt. Vi är verkligen rutinmänniskor i sådant här. Typ varje söndag ser ut precis likadant. Men det är egentligen ganska skönt med rutiner tycker jag, även om det piggar upp med lite spontanitet nu som då.

Den här helgen har killen bott hos en kompis för Agnes och jag har haft besök av min moster och min kusin. De passande verkligen in sitt besök perfekt vädermässigt. Poängen med resan har varit att hitta studentklänning åt min kusin, och hänga på stan i övrigt, så att det varit närmare 20 grader två dagar i streck var helt perfekt. Dessutom har Agnes och jag hunnit träffas Agnes gudmor aka min bästis och Erika som var på besök en stund. Idag tog vi det lite lugnare med shoppingen och siktade in oss på HAM istället. Kollade på ett gäng fina utställningar, gick på lite bokshoppning och avslutade med café innan Agnes blev sur och ville hem.

Tänkte för ovanlighetens skull köra en liten bildbomb med bilder från helgen. Mest för att min kamera fick hänga runt Annas hals så hon har knäppt ett gäng fina bilder under helgen, och del för att det kunde vara kul att se lite hur en helg hos oss kan se ut (när det är strålande väder och vi har supermysig program vill säga).  På andra bloggen får ni klicka in er om ni vill läsa mer om vad vi gjort. Nu ska jag skynda att hämta chips innan det är telefon/ipad/datorförbud under vår tv-tid!

Fredag och lördag på stan
Fredag och lördag på stan
Fredag och lördag på stan
Fredag och lördag på stan
söndag på stan
söndag på stan
söndag på stan

På sista bilden gräver Agnes i påsen från HAM. Jag kom nämligen hem med en jättefin affisch till hennes rum som hon förstås var sugen på (yeah right, hon tycker bara om att gräva i kassar/väskor/allt). Det ska ni få se senare när jag visar hur vi uppdaterat Agnes rum, men tills dess får ni nöja er med en tjuvkik på instagram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *