Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Ett veckoslut i Vasa

1 jun , 2017, 22.39 Jenna Matintupa

 

Har gått an här i kväll. Fixat med present, tvättat och torkat kläder, packat väskor och försökt få en överenergisk unge att sova. Imorgon åker jag och ungen på bilden till Vasa med tåg över helgen. Första gången vi reser själva, och dessutom första gången på tåg (för ungen då, inte jag förstås). Ska bli spännande att se hur det ska gå på tåget, tåget åker så tidigt att jag måste väcka Agnes nästan två timmar tidigare än vad hon brukar vakna…

I Vasa ska vi fira min kusin som blir student, så det blir en fullsmockad helg. På söndag kring tolv går tåget tillbaka till Helsingfors. Så återkommer när vi är tillbaka i stan igen. Kommer säkert vara lite mera aktiv på instagram så ni kan följa mig där på @jennavierinen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *