Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Semester i Österbotten

22 jun , 2017, 14.23 Jenna Matintupa

 

I skrivande stund ligger jag i soffan på svärföräldrarnas landställe och lyssnar på ljudbok medan Agnes sover dagssömn. Vi körde upp i går kväll och vaknade till fågelkvitter i vår sommarsäng. Eller egentligen vaknade vi till Agnes skrik då hon inte kände igen sig, men då gick killen och Agnes upp och jag fortsatte sova. Och sedan vaknade jag av fågelkvitter några timmar senare.

Bara kiddo vaknar åker vi till Malax för att åka ut till skären med mina föräldrar. I två dygn ska vi vara där, och sedan åker vi tillbaka hit för att fira midsommar med hela kollektivet. Det lovas inte speciellt varmt så det blir väl mer ylletröj- och brasmidsommar än baraben- och badmidsommar. Men kanske lika bra, för det är ändå så förbannat myggit.

Så från och med idag är semestern igång. Efter midsommar lämnar Agnes och jag här och så om en vecka kommer killen och då har vi tre veckor av landet, skären och barnvakt (när det önskas!). I och för sig åker jag ner till helsingfors själv några dagar, men det är ju också mest semester hehe. Förutom lite jobb ska jag njuta av lite skön egentid och fix inför bröllopet i juli.

Så låt sommaren börja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *