Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Toddleråren,Vardagslivet

Imorgon är det dags

20 aug , 2017, 22.35 Jenna Matintupa

 

Ryggsäcken är packad, kläderna framplockade och lapparna ifyllda. Istället för att köra på vår gamla vanliga rutin och sova till nio – halv tio har vi imorgon väckning på halv åtta. För klockan nio skall vi infinna oss på dagisgården och Agnes har sin allra första dag på dagis! Jag är förvånansvärt lugn ännu, kan i och för sig vara för att vi ska främst mjuklanda den här veckan och jag kommer att vara med åtminstone varje dag fram till torsdag.

Det skall bli så spännande att se hur hon reagerar, hur hon leker med de andra barnen och hur mammig hon är i slutänden. Framförallt det där med mammig tycker jag är så svårt att avgöra när vi ändå bara gör ”samma saker” hela tiden, jag ser henne sällan i en ny situation. Men nu är det dags för det.

Så nu har vi en vecka av mjuklandning framför oss. Förhoppningsvis går det smidigt och hon inte blir sjuk, för veckan efter det börjar jag mitt nya jobb (!!) och då skall hon börja vara fulla dagar. Och jag har ett nytt jobb att gå till! Ett heltidsjobb! Med kontor och allt! Kanske räcker med utropstecken nu hehe? Är bara så omåttligt peppad på att börja jobba. Men mer om det senare, nu skall jag gå och lägga mig. Jag skall ju också stiga upp tidigt imorgon…

En kommentar

  1. Sannah skriver:

    Åh så spännande! <3 Hoppas allt går bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *