Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Kultur

Århundradets bokklubb

24 feb , 2018, 12.02 Jenna Matintupa

 

Vet inte om jag berättat om vår bokklubb här tidigare? Kanske, men då får ni scrolla vidare i sådana fall. Hur som helst, För ett par år sen startade vi, alla på något sätt litteraturintresserade och sällskapssugna, en bokklubb som efter mycket om och men till sist fick namnet Århundradets bokklubb. Vi träffas regelbundet, dricker vin, äter allt gott vi kommer på (viktig del av träffarna) och förstås pratar om böcker vi läst. Bokklubben är typ en av de absolut bästa sakerna som hänt mitt liv, och de har alla gått och blivit viktigt människor i mitt liv. Så fint ändå att skaffa nya vänner i vuxen ålder! Förr lite mer än ett år sedan valde vi att avancera lite med instagram och blogg, och i år (eller rättare sagt hösten förra året men ändå) har vi tagit steget ännu längre!

En dag i november åkte vi nämligen hem till Märta Tikkanen, drack kaffe och pratade i ett par timmar. Detta filmades och efter hårt jobb av världens bästa Saga, Kaneli och fram för allt Malin har vi nu en färdig kort film och ett gäng klipp som Schildts & Söderströms beställt av oss. Så för att fira (för att fira är ju förstås väldigt viktigt!) ställer vi till med releasefest någon dag innan kvinnodagen. Kom med och fira systerskap och skrivande med oss, och förstås kika på filmen!

Välkomna och träffa oss i bokklubben och hänga med annat trevligt folk.

Blir bäst! <3

(Klicka på bilden för att komma till evenemanget)

2 kommentarer

  1. Nora skriver:

    Coolt! Kan int ni start en podd å? Sko va sååå kul å lydes på! 🙂
    Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *