Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Föräldralivet

En annorlunda semester

1 mar , 2018, 21.05 Jenna Matintupa

 

Ursäkta frånvaron, vi hade planera att ta det lugnt hemma, åka lite pulka och fara till flamingo och simma. Men så blev det inte, istället har vi suttit hemma sedan måndag. Och varför? Jo spysjuka förstås. Jag först och sedan Agnes. Än så länge har killen klarat sig men ännu är vi inte förbi de 48 timmarna så vi får allt se.

Idag är det första dagen som jag känner mig någorlunda normal. Energin börjar vara tillbaka och jag är inte så uttorkad mera. Dock börjar det bli himla trögt att bara vara hemma och göra inget. Vi har säkert sett alla Emil-avsnitt på arenan 100 gånger. Herregud så tröttsamt att vara sjuk alltså. Och lägenheten har sett ut där efter, men idag fick vi äntligen till det och städade, så nu är det beboeligt igen.   Nu börjar bara tvättrundan och så kanske livet kan återgå till normalt igen. Hoppas hoppas.

Sjukstuga
Sjukstuga

Agnes hade turen och har bara spytt två gånger, så vi slapp som tur undan med en ganska lindrig en. Tur det, för angstar fortfarande över förra årets norovirus som var brutalt. I år fick vi tydligen den snällare versionen. Idag när energin återvänt fixade jag lite i Agnes rum, och passade på och fotade det medan det ändå var städat, så tänkte visa lite bättre bilder av det här i dagarna. Måste bara ladda datorn och hitta batterier till tangentbordet först.

Återkommer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *