Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

En idyllisk vinterhelg

4 mar , 2018, 22.01 Jenna Matintupa

 

Om någon har tagit vara på det fina vädret i helgen har det varit vi. Promenerat i stan, pulkat, promenerat i stan lite till och ätit frukost vid ett matbord som badat i morgonsol. Efter att ha gjort inget en så lång tid så skönt att bara GÖRA saker. Så här har det gjorts egen granola från scratch, jag stått i köket och gjort massa god mat, haft vänner över och spelat På Spåret i fyra timmar, killen har planterat om våra ekar (vi har 10…) och städa om och om igen (en två åring hinner stöka så mycket under en dag).

I och med förra veckans bottennapp så hann jag liksom inte riktigt ”carpa” att det äntligen är mars och våren snart är här. Jag har varit lite slapp med skoluppgifter i februari så mars blir månaden när jag SKA ta tag i det som lämnat. Sedan börjar kalasrumban i familjen, vi har ett par lediga helger framför oss och påskledigt i Österbotten. Mars blir fint! Ja, och så är det ju ett gäng bröllopsgrejer som ska fixas, mindre än sex månader kvar ju!

Så tackar för denna fina helg, nu är jag redo för en ny vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *