Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Tips

Pausläsning

6 mar , 2018, 15.34 Jenna Matintupa

 

Ibland behöver man lite pauser. Något att läsa till på kaffepausen, till frukosten eller när man spendera de där trillioner minuterna i kollektivtrafiken. Så här kommer ett gäng länkar som jag gillar att hänga runt på. Drömma mig bort och läsa när jag befinner mig i någon av ovanstående situationer. Också sånt jag brukar läsa när jag som nu egentligen borde ha börjat med middagen redan.

Så här har ni, nu ska jag göra det jag borde göra istället!

The way we play

The way we play är ett onlinemagasin med ett gäng artiklar, hemma hos reportage, recept och bloggar. Dessutom gör de fysiska magasin som kan beställas från deras webbshop. Bilderna är helt magiska och de har intervjuat ungefär alla svenskar jag gillar att följa på sociala medier. Finns något att kolla in för varje sinnesstämning. Svenskarna kan verkligen sånt här.

Johanna Bradford

Johanna Bradford blogg är en relativt ny favorit. Kanske för att mitt eget intresse för inredning har ökat. I varje fall, Johanna skriver blogg om inredning, inspiration och lite barngrejer eftersom hon har en liten kille plus är preggo. Snygga bilder går alltid hem hos mig, och Johanna är mästare på att få ihop bilder.

Sisters in law

När en är mitt i bröllopsplanering och har känslan av att inte ha något aning om vad en sysslar med är det väldigt bra med läsa om folk som faktiskt lyckats få ihop ett bröllop. Bröllopsbloggen Sisters in law samlar en bröllopsberättelser och inspirationinlägg med allt från dekoration till buketter och kläder. Dock kan det spåra lite, som när jag läste inlägget om cirkusbröllop. Nu vill jag ha cirkusbröllop ju?

Magnus och Peppes podcast på Flipboard

Flipboard funkar så att man samlar artiklar från olika sidor på sitt ”magazine” och så tadaa: ett flöde med intressanta artiklar. Magnus och Peppes flöde är superbra. Sjukt intressanta artiklar, dessutom nice att kunna läsa det de pratar om i deras podcast. Man kan också skapa sitt eget flöde med artiklar från olika teman man gillar (jag har t.ex. news, politics, fashion, women’s news, home, books, weddings och liberal views).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *