Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Bröllop,Vardagslivet

vecka 16/2018

17 apr , 2018, 22.03 Jenna Matintupa

 

Äntligen känns det som om jag börjar vara ute på andra sidan. Idag är det bara hostan som spökar och inte så mycket halsont mera. Herregud så skönt, hade redan börjat stressa över att jag inte skulle hinna bli frisk till slutet av veckan. Men efter två dagar med ordentligt med sömn börjar kroppen återhämta sig. Sjukt ändå hur bra botemedel sömn är!

Början av veckan var som tur tom i kalendern, så behövde inte ställa in något. Imorgon är dock lite mera fullspäckad. Först föreläsning på förmiddagen, sen utvecklingssamtal på dagis och så iväg på teater med Anna och Erika. Sen blir det inte mycket annat före lördag då vi har heldag bokat med damerna, då står det igen teater och sen middag på schemat! Passar verkligen bra med en lugn vecka.

Idag har det snurrat mycket bröllopstankar i huvudet. Vi har äntligen beställt inbjudningskort, börjat söka flugor till männen i brudföljet och fixat det sista i gästlistan. Det är så roligt att planera bröllop, men har liksom inte så mycket att göra ännu… Kanske det finns mer än jag vet, hehe. Och så har jag börjat fundera på buketten. Den här ovanför är så så fin. Kanske borde satsa på en sån?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *