Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Hur en ledig fredag kan se ut

27 apr , 2018, 22.09 Jenna Matintupa

 

Fredag och för första gången den här veckan som jag inte nattar kiddo utan får sitta i soffan och göra precis vad jag vill. Det betyder ikväll: svara på jobbmail och titta tv. Så blir det när jag tog dagen ledig och hängde med Agnes istället.

Beställde sovmorgon igårkväll så som den goda dotter hon är vaknade hon tio över sju. Man tackar man tackar… Planen var att vi skulle åka på playdate men eftersom vi för en gångsskull är ganska friska och de var snoriga så vi bokade om. Istället hade vi en mysig morgon hemma och så kom Sannah, min bästis och Agnes fadder, hit och hängde med oss. Vi hängde i parken, lekte inne och Agnes tyckte att mamma var ganska överflödig. Skulle egentligen helst inte vara med alls.

Efter den obligatoriska gemensamma daggsömnen hade killen kommit hem myste vi i soffan en stund med den lite sömniga ungen, innan hon och jag gick iväg och handlade fredagstortillas och en vappballong (som var ungefär lika stora ungen själv). Kvällen har vi mest spenderat med att hänga, fixa bröllopsgrejer och härja. April har varit ganska späckat med program, och maj kommer fortsätta att vara det, så ganska skönt med en lugn kväll bara vi.

Nu ska killen och jag researcha vilka Marvel filmer vi sett och inte sett, och fixa klart de sista inbjudningskorten, sen blir det väl någon film. Är så inne i Marvel efter att ha sett black panther på bio förra veckan (sååå bra!).

En kommentar

  1. Emzi skriver:

    Vilken härlig fredag ni haft! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *