Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Kultur

Nio bilder av rosa drömmar

5 maj , 2018, 10.42 Jenna Matintupa

 

Ny månad och med det en titt på vad jag sparat på instagram. Märks att jag längtar efter värme, ljus och försommaren. De mesta jag sparat är liksom lite rosa och fluffigt på ett sätt eller annat. Så besatt av den här färgpaletten just nu. Rött, rosa, rostrött, orange, gult. Bilden i mitten på strumporna är den perfekta paletten tycker jag!

Emilia de Poret i en klockren outfit och sjukt fin bukett. Annars också en perfekt komponerad bild, sånt går jag igång på.

& other stories har just släppt en bridal collection och pressbilderna är så så fina. Kläderna också förstås, men bilderna är verkligen helt magiska. Så mycket inspiration till sommarfester, bröllopet och ja, bara enorm inspirationsboost!

Ebba Kleberg von Sydow också i en ljuvlig outfit. Har en grej för blommigt just nu och kjolen är typ allt jag vill ha i en kjol. Plisserad, midi längd och blommig. Perfekt på alla sätt och vis.

Ellos delade den här bilden och jag gillar verkligen kombinationen av rött, rosa och brunt. Scarfer är också något jag tycker är riktigt fint just nu. Kan lyfta vilken outfit som helst.

Betón Studios har fått in världens finaste knästrumpor för barn. Jag tycker att knästrumpor är så gulligt på barn, är så dålig på att använda dem på Agnes, men önskar jag skulle vara bättre.

Michaela Wissén, ett av mina nya favoritkonton på instagram. Hon tar så snygga bilder och just den här bilden är så snyggt komponerad. Dörren, växterna, och ja, allt. Men om man är fotograf som kan man väl sånt! Mycket mycket inspiration iallafall!

Babba C Rivera, min all time favourite, mästare på snygga outfits. Här med världens drömmigaste rosa kostym som gör att jag vill springa iväg och köpa en asap. Away out of my budget, men det finns kanske någon budgetversion. Fin hur som helst.

Matbilder när de är som bäst, det hittar jag alltid hos Christiann Koepke. Det är väl så nära en perfekt picknick som man kommer. Och miljön runtom är väldigt fin. Blev lite sugen att resa till Portland.

Avslutar med en magisk bild från Hanna Stefansson. Så här vill jag min sommar ska vara. Sitta under träden, äta frukost med en härlig klänning och läsa tidningen i lugn och ro. Låter väl ganska bra ändå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *