Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vecka 20/2018

14 maj , 2018, 14.48 Jenna Matintupa

 

Bara några minuter efter att jag skrivit klart förra inlägget började Agnes spy i bilen. Hon spydde tre gånger innan vi var hemma, och de gjorde också att jag började spy. Hann redan tänkta att där kom nästa spysjuka, men som tur kom det inget mer efter det. Kanske det var någon åksjuka eller eventuellt solsting efter en hel dag i solen. Ingen rolig upplevelse iallafall…

Så idag fick vi ställa in allt program och bara ta de lugn. Vi är båda lite slöa efter igår och det märks att det tar på krafterna att spy. Nu sover hon dagssömn men bara hon vaknar ska vi gå ut i sommarvärmen och hoppas att det piggar upp lite!

Bilder från min pinterest.

Den här veckan är föreläsningarna slut men har en hel hög med uppgifter som ska in så måste ta tag i dem under veckan. Utöver det har jag lite jobb och annat som händer. Vi kanske kan ta en titt på schemat?

Måndag: idag skulle jag egentligen varit i Karis på Bokkalasmöte men det fick jag hoppa över imorse. Så idag går mest åt att återhämta oss, packa upp från helgen och tvätta alla nerspydda kläder…

Tisdag: Imorgon har jag inget inbokat så då blir det skoldag. Måste skriva både skolgrejer och förbereda intervjuer till forskningsuppgift. Och läsa på tent!

Onsdag: Onsdag betyder frilansdag. Ska förbereda lite intervjuer och försöka få tag på folk som inte svarar på mail. Hur svårt kan det vara att svara på ett litet mail undrar man ju??

Torsdag: Då ska jag till sömmerskan med min bröllopsklänning. Så spännande! Och lite orolig hur dyr historia det blir hehe…

Fredag: Först hemtent och efter det ska jag iväg på jobb i blombutiken några timmar.

Lördag: Blombutiksjobb hela dagen, det är enda programmet för lördagen.

Söndag: Är helt tom och då (om det är fint väder) tänkte jag att vi skulle åka till Borgbacken med Agnes för första gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *